Atomizers

09-1

 

 

Buiten het standaard gegeven die wij U op de afbeeldingen meegeven zijn er tegenwoordig nog enkele dingen om rekening mee te houden. Hierbij een korte maar duidelijke uitleg.

Er zijn twee verschillende manieren van inhaleren, de zogenaamde Mouth To Lunghit (mtl) en Direct Lunghit (dl). Bij een Mouth to Lunghit (mtl) verzamelt u de damp eerst in uw mond, voordat u deze doorhaalt naar uw longen om de damp vervolgens uit te blazen. Deze manier van inhaleren lijkt het meest op het roken van een sigaret. Bij een Direct Lunghit (dl) ademt u als het ware door uw damper, en inhaleert u de damp rechtstreeks. Bij deze manier van dampen heeft u meer luchttoevoer nodig.

 

De weerstand van de coil, uitgedrukt in ohm geeft aan hoe warm de damp is.

Een lager getal, (bijv. 0.5ohm) geeft een warmere damp, en zijn meestal coils geschikt voor Direct Lunghits. Een hoger getal, (bijv. 1.5ohm) geeft een koelere damp, en zijn meestal coils geschikt voor Mouth To Lunghits.

 

Let op: Als u een nieuwe coil gaat gebruiken raden wij u aan om deze zeer goed te bevochtigen voordat u deze in uw clearomizer schroeft. Zorg dat de katoen volledig doorweekt is met vloeistof, maak de onderkant van de coil droog met een stukje papier en schroef hem dan in uw tank.

Mocht uw tank borrelen bij inhaleren door een teveel aan vloeistof in de coil kunt u deze even uitblazen door terwijl u op de vuurknop drukt niet te inhaleren maar te blazen.