Atomizers

Atomizers zijn door de nieuwe TPD standaard nog maar voorzien van maximaal 2ML dit neemt niet weg dat het aanbod tegenwoordig een flinke groei heeft gemaakt.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment, ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe een verdamper functioneert. (wilt U meer begrijpen over DL/MTL/Subohm en overige is het aan te raden dit even door te nemen. Uiteraard kunnen wij U op locatie ook adviseren.

 

Kangertech Toptank Evod

Past op een Evod of ego batterij maar is ook te gebruiken op een variabele mod, hij is gemakkelijk van boven te vullen. € 9,45

Eleaf GS Air 2 mini Atomizer

De GS Air 2 is een slanke tank van pyrex glas en roestvrijstaal die met een groot assortiment aan weerstanden, kanthal maar ook ni200 coils gebruikt kan worden 0,15 ohm ni200, kanthal 0,75/1,2/1,5 ohm.  De weerstand bepaalt hoe snel uw damp aangemaakt wordt. (Pas op de standaard 0,75 ohm coils werken niet op ego of evod batterijen) €11,95

Eleaf Melo 3 mini Silver

De Eleaf Melo 3 mini is een compacte clearomizer die gebruik maakt van de Eleaf EC coils.

Bijgeleverd zijn een 0.5ohm en 0.3ohm coil dit zijn DL coils. Met zijn 22mm diameter, en 2 ml inhoud past hij vrijwel op elke (box)mod. Het vullen van de Melo 3 mini doet u eenvoudig via de bovenkant. € 24,95

 

 

Aspire Triton Mini Tank

De nieuwe 2.0ml tank van Aspire werkt met top-full system en air-flow control in de bodem. Gebruik deze tank op een temperatuur control mod voor keuze uit gebruik van meerder soorten coils. € 33,95

 

 

 

 

09-1

10-1

 

Buiten het standaard gegeven die wij U op de afbeeldingen meegeven zijn er tegenwoordig nog enkele dingen om rekening mee te houden. Hierbij een korte maar duidelijke uitleg.

Er zijn twee verschillende manieren van inhaleren, de zogenaamde Mouth To Lunghit (mtl) en Direct Lunghit (dl). Bij een Mouth to Lunghit (mtl) verzamelt u de damp eerst in uw mond, voordat u deze doorhaalt naar uw longen om de damp vervolgens uit te blazen. Deze manier van inhaleren lijkt het meest op het roken van een sigaret. Bij een Direct Lunghit (dl) ademt u als het ware door uw damper, en inhaleert u de damp rechtstreeks. Bij deze manier van dampen heeft u meer luchttoevoer nodig.

 

De weerstand van de coil, uitgedrukt in ohm geeft aan hoe warm de damp is.

Een lager getal, (bijv. 0.5ohm) geeft een warmere damp, en zijn meestal coils geschikt voor Direct Lunghits. Een hoger getal, (bijv. 1.5ohm) geeft een koelere damp, en zijn meestal coils geschikt voor Mouth To Lunghits.

 

Let op: Als u een nieuwe coil gaat gebruiken raden wij u aan om deze zeer goed te bevochtigen voordat u deze in uw clearomizer schroeft. Zorg dat de katoen volledig doorweekt is met vloeistof, maak de onderkant van de coil droog met een stukje papier en schroef hem dan in uw tank.

Mocht uw tank borrelen bij inhaleren door een teveel aan vloeistof in de coil kunt u deze even uitblazen door terwijl u op de vuurknop drukt niet te inhaleren maar te blazen.