Starterkits

Joyetech Aio Silver € 29,95

De Aio is voorzien van een ingebouwde tank die door middel van een kinderslot te openen is. Daarnaast is de luchttoevoer ook regelbaar en is hij op te laden via micro usb.

Battery capaciteit: 1500mAh Inhoud Tank: 2ml

Weerstand coil: SS316 0.6ohm

Eleaf iStick Basic 2300 mAh €39,95

De naam istick basic zegt het al. Dit simpel en compact ontworpen design zorgt ervoor dat de istick basic een all in one model is, waarvan de tank (clearomizer) de meegeleverde Eleaf GS Air 2 vervangen kan worden. Door zijn ingebouwde 2300 mAh batterij en micro usb oplaadsysteem hoeft U zich geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg is.

Aansluiting: Via Magneet 510 en Ego max 14mm (D) Inhoud Tank: 2ML

Batterij Capaciteit: 2300 mAh

 

Eleaf iStick Pico € 59,95

Dit nieuwe apparaat van Eleaf is een pareltje onder de mods. Hij is veilig, compact, beschikt over een topfill tank van Eleaf de nieuwe Eleaf Melo 3 mini en ondersteund ook nog eens het gebruik van verschillende soorten coils zoals Ni, SS en Ti waarbij de temperatuur controle werkt met een uitgebreide TCR Functie die tot een power van 75 watt kan gaan. Kortom bijna alles wat een damper zich wensen kan. Voor degene die niet van Direct Lung houden is het ook nog mogelijk om van Aspire de Triton 1.8 ohm coils erbij te nemen waardoor hij lekker MTL (mouth to lung) dampt zoals U van veel modellen gewend.

Battery capaciteit: afhankelijk van de losse batterij die aangeschaft wordt en los geplaatst kan worden in het systeem. verkrijgbaar voor €7,95-€10,95

Inhoud Tank: 2ml

 

Weerstand coil: meegeleverd 0.5 en 0.3 DL